Скъпи ученици и родители,

В този високотехнологичен век образованието е онова „скрито съкровище”, което осигурява успех и конкурентно предимство на хората в живота. Има пряка зависимост между нивото на образованост и последващата реализация на всеки един човек в обществото. Колкото по-образован е един човек, толкова възможността му за реализация е по-добра. В много държави по света елитните училища са гаранция за успешна кариера.

 

British School of Sofia се появи в България като отговор на необходимостта от качествено образование, което да  създава конкурентни младежи, които да могат да се реализират навсякъде по света.

 

Когато завършват учебния ден в нашето училище, учениците си тръгват с усмивка на уста. На другата сутрин прекрачват училищния праг със същата усмивка. Това е, което много ни радва и това е, с което ние много се гордеем, че нашето училище е на усмихнатите деца.

 

Пожелавам на всички наши възпитаници една изключително успешна учебна година. Пожелавам на моите колеги да се справят с всички предизвикателства, които Британско училище в София поставя пред тях.

 

На всички пожелавам здраве и щастие!

Теодора Ненова